Засичане на пътя и неприлични жестове от страна на водача

...
Засичане на пътя и неприлични жестове от страна на водача
Коментари Харесай

Грозните сцени на кръстовището на ВСИ станали заради засичане и неприлични жестове

Засичане на пътя и неприлични жестове от страна на лидера на БМВ-то - по този начин младежите от пежото, забъркани във вчерашните грозни подиуми на кръстовището на ВСИ, са обяснили пред униформените чиновници на Министерство на вътрешните работи случилото се по-рано денем. Това оповестиха за Plovdiv24.bg от пресцентъра на пловдивската полиция.

Разказът на свидетел:

" Здравейте. БМВ и " Пежо " се бяха наредили на бул. " Санкт Петербург " в лентата за ляв завой към " Менделеев ". Изведнъж 2-3 момчета от втората кола изскочиха и започнаха да крещят на лидера на беемвето начело " Отваряй прозореца! Отваряй прозореца! ". 

Той обаче не извърши нареждането им и малко по-късно направи ляв завой към бул. " Менделеев ". Младите мъже влязоха назад в колата си, взеха решение, че не са за наляво и потеглиха да се престрояват в междинната лента. Тогава отнякъде се появи служител на реда, който ги накара да отбият вдясно след кръстовището, където автомобилът им бе спрян и стартира инспекция. Патрулката вероятно просто бе инцидентно в региона и униформените станаха очевидци на случая. Но реагираха незабавно и направиха нужното. Предполагам повода за неприятното произшествие е зародила малко преди този момент противоречива обстановка на пътя ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР