Защо за 10 дни, а не 14 и защо от

...
Защо за 10 дни, а не 14 и защо от
Коментари Харесай

Защо 10 дни затваряне? Ангелов отговори, че пациентите излизали по-бързо от болница

Защо за 10 дни, а не 14 и за какво от 22 март, а не незабавно? На този въпрос, здравният министър проф. Костадин Ангелов отговори по този начин: Колеги, няма да бъдат човек, който да си разреши да предсказва бъдещето. Като изтече този интервал, ще вземем ново решение, посочи той.
По думите му, пациентите влизали в лечебно заведение, само че в този момент излизали по-бързо отпреди – по тази причина 10 дни бил минималният интервал. И по думите на Ангелов не трябвало хората да разрешават да си играе някой с душeвността им.
 Борисов наруши мълчанието: Подкрепям въвеждането на нови ограничаващи ограничения Борисов наруши мълчанието: Подкрепям въвеждането на нови ограничаващи ограничения
" В началото на март споделих, че в случай че натискът върху здравната система се усили, няма да се поколебая да поддържа въвеждането на нови огр...
" Знаем какво вършим и по какъв начин да го създадем и сме го потвърдили до момента ", сподели министърът. И отхвърли, че има дефицит на болнични кревати за ковид в страната.
За край министърът изясни, че ще бъде пусната заповед с обяснение до края на днешния ден, което не било за новините в 19:00 часа, а до среднощ.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР