Защо това месо е толкова специално и всички го обожават

...
Защо това месо е толкова специално и всички го обожават
Коментари Харесай

Най-голямата изненада, която можете да поднесете на любимите си хора за вечеря

Защо това месо е толкоз особено и всички го обожават от първата хапка? Това е идващия кулинарен шедьовър, който ще желаете да вършиме най-малко 2 пъти в седмицата, написа zajenata.bg.
Това автентично ядене се назовава " Изненада ". И в действителност, бъдете подготвени да бъдете прелестно сюрпризирани. Пилешко филе, няколко домата, картофи, лук - елементарни и познати съставки. Но по какъв начин да ги сготвите!
Необходими съставки:
Пилешко филе 1 кг
прясно мляко 200 ml
картофи 5 бр.
лук свеж 2 бр.
домат 3 бр.
яйце 2 бр.
чесън 2-3 скилидки
Твърдо сирене или кашкавал 200гр.
Слънчогледово олио 2 супени лъжици
Заквасена сметана 3 супени лъжици
сол на усет
Черен пипер на усет
подправки

Как да си го приготвим:Нарежете пилето на дребни късчета. Мариновайте месото с млякото и оставете в хладилника за 60 минути, в случай че имате опция даже и за повече Докато месото е в хладилника, направете кръгли форми от фолио, като го сгънете на няколко пласта или за по- елементарно напряко си купете от магазина формички за еднократна приложимост. Намажете ги с растително олио и ги прехвърлете в тава за печене.Нарежете картофите на тънки филийки. Поставете на дъното на формичките. След това поставете фино нарязан лук и след него пилето.  изненада от пилешко филе Разбийте яйцата със заквасената сметана. Изсипете сместа върху пилето.
Отгоре нарежете на фино доматите. Поръсете всичко с натрошен чесън и настъргано сирене или кашкавал по желание.  изненада от пилешко филе Загрейте фурната до 180 ° С. Изпратете тавата за печене за 40 минути. Преди да сервирате, поръсете с нарязани пресни подправки.  изненада от пилешко филе
Ако рецептата ви е харесала, споделете я с приятелите си!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР