Защо се разбираме?Любовта е химия и магия. А успешното –

...
Защо се разбираме?Любовта е химия и магия. А успешното –
Коментари Харесай

Три от най-благоприятните партньорства между зодиите

Защо се разбираме?

Любовта е химия и магия. А сполучливото – просвета и изкуство. И повече второто. Миксът при всяка двойка е неповторим, тъй като всеки човек е друг и желае и цени разнообразни неща. Ще ви опиша за три комбинации, които са доста добра концепция и които съм следила персонално.

 

Рак Скорпион

И Ракът, и Скорпионът са водни знаци и се радват на прочувствено, духовно и полово подобие. И двамата са задълбочени и загадъчни, обичат да изследват и да откриват другите и в този смисъл са си взаимно предизвикателство. Но истината е, че и двамата са надълбоко раними и недоверчиви и съкровеното им предпочитание е да открият някого, с който могат да бъдат себе си и на който да имат цялостно доверие. Връзката им крие провокации, тъй като Скорпионът може да бъде внезапен и злопаметен, което наранява Рака, а Ракът – прекомерно нерешителен и нерешителен, което вбесява Скорпиона. Но в случай че се научат да си приказват и да си простят, те могат да се радват на дълбока и взаимна обич.

 

Лъв–Стрелец

Лъвът и Стрелецът също са представители на еднакъв детайл – огъня. Те горят в своите проекти, упоритости и хрумвания. Слушат се и се схващат, имат здравомислещ и положителен взор върху живота, който даже да изгубят за малко, още веднъж рано или късно бива възобновен. Те имат и реалистична и мъдра визия за хората към себе си, както и един за различен. И най-хубавото е, че нормално одобряват другия подобен, какъвто е, без да желаят да го трансформират. обича блясъка и разкоша и е великодушен и влюбчив сътрудник. Стрелецът го радва със своята откровеност и словоохотливост и с желанието непрекъснато да обменя информация и хрумвания. И двамата умеят да гледат в една посока и да реализират задачите си с доста почтеност, натурализъм и усърдна работа.

 

Лъв–Телец

Комбинация ОГЪН-ЗЕМЯ. Двойката не е от най-лесните, тъй като Лъвът обича да е отпред, а никой не може да заповядва на Телеца, който е пословично неотстъпчив и се задвижва единствено когато самичък реши. От друга страна, това може да е топло и земно партньорство, почиващо върху натурализъм и зачитане на едни и същи неща – комфортен дом, труд и добра храна. Между тях ще прехвърчат искри, само че в случай че основата на връзката е взаимно почитание и обич, няма да се стигне до пожари (освен от страст). Лъвът и Телецът си имат вяра и разчитат един на различен и по-добре не се и опитвайте да говорите на единия против другия – това е привилегия, непокътната само за тях двамата и се употребява почтено, обществено и с добър комедиен резултат.

 

Невена е приключила интернационалните връзки, тя е преподавател и коуч. Големите й пристрастености са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва индивида и да търси и намира същинското и положителното във всеки. Което постоянно я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш персонален хороскоп на.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР