Защо партия “Възраждане събира пари от абонамент през платформата Patreon,

...
Защо партия “Възраждане събира пари от абонамент през платформата Patreon,
Коментари Харесай

Борбата на “Възраждане” за запазване на българския лев минава през абонамент в… евро

Защо партия “Възраждане ” събира пари от абонамент през платформата Patreon, не е ясно. Формацията на Костадинов употребява и друга форма на абонамент за печелене на средства - Subscribestar, където може да се заплаща в долари. 

.

.

От “Възраждане ” евентуално биха споделили, че нямат избор и задграничните платформи са единствените, посредством които могат да събират пари от своите поддръжници. Сиреч - нужният компромис в името на по-голямата национална идея. 

 

Това обаче няма да дава отговор на истината.

 

В YouTube също може да се сътвори абонамент, за който да се заплаща в левове. Така наречените " Членове " в канала заплащат месечна такса в подмяна на специфични преимущества, които носят на притежателите на канала в YouTube съответните доходи. Това става благодарение на бутон " Станете член ". Костадин Костадинов е показал такава алтернатива на своите клиенти. 

.

Стои въпросът за какво събира средства в три валути, до момента в който в това време събира и подписи за референдум за опазване на българския лев. 

Не ме разбирайте неправилно, няма нищо неприятно в това партия да събира средства от симпатизантите си, в случай че те имат вяра в идеята им. Няма нищо неприятно да се употребяват и сходни краудфъндинг платформи. 

 

Проблемът е, че партията, която се бори за запазването на българския лев със зъби и нокти, събира пари в евро от своите симпатизанти. Проблемът е, че същата тази партия приказва против имунизациите против COVID-19, до момента в който в това време личните й депутати се оказаха имунизирани със същите тези ваксини. Проблемът е, че гръмки лозунги се оказват опакован с бляскав целофан въздух под налягане или по-лошо - зле скрити планове. 

 

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР