Защо няма да има правителство? Защото опитвахте да обяснявате как

...
Защо няма да има правителство? Защото опитвахте да обяснявате как
Коментари Харесай

Борисов: Петков е дезертьор! Никакво правителство!

„ Защо няма да има държавно управление? Защото опитвахте да обяснявате по какъв начин някакви положителни хора пробват да ни спасят. Никакво държавно управление ”, съобщи пред членове на ГЕРБ в Бургас водачът на партията Бойко Борисов.

„ Ако те бяха вкарали държавно управление, щях да намеря трима депутати, които да сами правилни и да ги поддържа. Щяхме да подкрепим държавно управление, все щях да намеря трима депутати. В такава политическа обстановка няма за какво да си хабим името. Август няма да има газ ”, акцентира Борисов.

Той съобщи, че има къса политическа памет и назова Кирил Петков „ беглец ” поради „ измислено разкриване на газова връзка в Гърция ”:

„ Вчера Петков сподели отиват да вършат измислено разкриване на газова връзка, която е проектирана, финансирана и на половина подготвена от нас. Месеци няма е подготвена още. И какво сподели Петков на 8 юли – „ отсам натататък, в случай че има отговорност служебно държавно управление, то отива в нея. Абе, беглец, вие дезертирате от това, което ни направихте ”, сподели Борисов. 

Той насочи рецензия: „ За шест месеца една къщурка за птици не са създали, една алея. Магистрала „ Тракия ” е рискова за живота на хората, тъй като не се поддържа. Но това не им беше задоволително, цяла предизборна акция построиха върху ГЕРБ. В последните дни излезе АДФИ, която е подчинена на вицепремиера Асен Василев и тя не откри никакви нередности при договорите за строителство на Автомагистрала „ Хемус ”. Една година рашковщината шестваше и лъжата против нас бе съществена вест ”, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява, че от Политическа партия знаят за цялостния си неуспех и че би трябвало бързо да избягат.

„ Те знаят за цялостния си неуспех и знаят, че би трябвало бързо да избягат. Партията не ме послуша за вота на съмнение, само че вие бяхте прави. След 2-3 месеца те обаче щяха да си изчезнат. Защото вижте под паника какво вършат - Асен Василев незабавно вкарва в Народното събрание смяна в закона за хазарта в последния миг, тъй като тяхното ръководство е предизвикало огромни проблеми там. Остава им опорката, че в случай че те не ръководят купища закони за правосъдна промяна ще се провалят. Тяхната промяна се свежда до това да намерят пост на Бойко Рашков. От цялата им огромна промяна има единствено 3 импортирани законопроекта, а единствено един е признат от ръководещата коалиция за седем месеца ”, съобщи Борисов.

По думите му от ГЕРБ няколко пъти са помогнали на „ Продължаваме Промяната ”. „ Най-тежкият въпрос за това държавно управление беше изборът на началник на Българска народна банка. Помогнахме. После Украйна – помогнахме. След това беше Северна Македония. Ние освен не ги атакувахме, а внесохме предлагането. След това бяха аматьорски изгонените съветски дипломати. Въпреки всичко, ние отново ги подкрепихме, с цел да могат Българска социалистическа партия да излязат чисти. Щяхме да ги подкрепим и за държавно управление. Все трима депутати щях да намеря ”, разяснява водачът на ГЕРБ.

„ Нека малко да се смирят. Вярно, отново се канят да вършат измами с машините. Да се надяваме, че този път ще сме по-бдителни ”, продължи той.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР