Защо млади жени като мен обичат Доналд Тръмп

...
Доналд Тръмп е първият избран кандидат за републиканките – и
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е първият избран кандидат за републиканките – и дори не е близо. Проучване, публикувано тази седмица, показва, че Тръмп води с мнозинство от 52 процента от женските първични гласове, оставяйки най-близкия си конкурент Рон ДеСантис далеч назад с 11 процента.

Ако президентът Тръмп продължи да доминира в проучванията, вие ще продължават да се чуват говорещи глави без връзка в основните либерални медии, които задават въпроса защо жените трябва да подкрепят Доналд Тръмп. Обикновено те просто не го разбират.

Като млада републиканка, мога с гордост да кажа, че обичам тази страна точно толкова, колкото всеки мъж, и споделям същите грижи като мъжете в моя живот за посоката, в която се е насочила Америка при Джо Байдън и демократите. Подкрепям президента Тръмп по същите причини, поради които мъжете в моите общности го подкрепят. Искам Америка да бъде безопасна, просперираща и свободна.

Искам процъфтяваща икономика и добре платени работни места за моите приятели и семейство. Искам по-малко изваждане от моята трудно спечелена заплата чрез данъчно облагане. Благодарение на лидерството на президента Тръмп безработицата сред жените достигна най-ниското си ниво от почти 70 години. Ако овластяването на жените да влязат на работното място и да осигурят семействата си не е в полза на жените, не знам какво е.

Истинският въпрос, който трябва да си зададем, е следният: как биха могли жените някога подкрепяш Джо Байдън? Политиките му навредиха на джобните портфейли на жените, увеличиха седмичните им сметки за газ и хранителни стоки и затрудниха закупуването на жилище поради рекордно високите лихвени проценти.

Но подкрепата на Джо Байдън за транссексуално идентифицирани мъже в жените спорт, бани и съблекални е още по-обидно за жените. Тези политики се прилагат в името на прогресивната идеология, но те само върнаха обществото ни до дните преди да бъде подписан дял IX – закон, който забранява дискриминацията, основана на пола, за федерално финансираните образователни центрове, улеснявайки бума в женския спорт .

Като бивш играч на софтбол в колеж от NCAA Division II, мога да ви уверя, че няма да е „за жените“ да се приближа и да се опитам да ударя бърза топка от шест- крак, 200-килограмов човек. Президентът Тръмп беше силен защитник на спортистките, като обеща да държи мъжете далеч от нашите спортни игрища и съблекалните ни.

А какво да кажем за усилията на Джо Байдън да демонизира полицията?

Наскоро видео, показващо разтърсена жена, разказваща за нападението си в Сан Франциско, стана вирусно, споделено от безброй други, уморени от беззаконието в ултралибералния град. Тези проблеми не се ограничават само до Сан Франциско: подобни истории за престъпна анархия в големите градски райони са потискащо често срещани. Това не е вината на Доналд Тръмп – вината е на Джо Байдън и политиците демократи като Ерик Адамс, които насърчават беззаконието с глупави политики за реформа на гаранцията, които освобождават извършителите и тероризират невинните.

Доналд Тръмп е най-силният закон и ред кандидат, който Америка някога е имала. Подобно на милиони жени, аз искам президент, който подкрепя нашите мъже и жени в синьо. Искаме да живеем в безопасни общности и искаме обезумели престъпници, които извършват отвратителни престъпления, да бъдат затворени в затвора, а не да се разхождат по нашите улици.

По време на президента Тръмп свръхдозите в родния ми щат Ню Хемпшир намаляваха за първи път от години. Сега фаталните свръхдози с наркотици се увеличават с по-висока скорост от всяка друга държава в нацията. Познавам твърде много майки, които е трябвало да погребат децата си, защото администрацията на Джо Байдън не се интересува достатъчно от живота им, за да сложи край на трафика на китайски фентанил в нашите общности.

Жените искат – и заслужават – президент, който всъщност се грижи за прекратяването на кризата с фентанила, която отнема твърде много млади животи в нашите общности.

И майките са тези, които сега често се сблъскват с безумните леви идеологии за раса и пол в учебните програми на държавните училища в Америка, тровят умовете на малките си деца. Джо Байдън няма план да спре това индоктриниране на цяло поколение. Всъщност той го насърчава.

Президентът Тръмп има подробен политически план за намаляване на федералното финансиране от всяко училище, което приема „критична расова теория, джендър идеология или друго неподходящо расово, сексуално или политическо съдържание в нашето деца.” Коя майка би се противопоставила на тази политика?

Трябва ли и жените да подкрепят корупцията?

В заглавията на вестниците не е Доналд Тръмп-младши за това, че е забогатял от продажбата на семейството си „марка“ за бизнесмени, свързани с Китайската комунистическа партия. Не, това е Хънтър Байдън, който направи това с помощта на баща си.

Патриотичните жени, които познавам, подкрепящи Доналд Тръмп, искат край на корупцията, която тормози Вашингтон от десетилетия. Министерството на правосъдието трябва да затваря престъпниците, а не политическата си опозиция. Ние сме отвратени от циничната злоупотреба с власт от страна на Джо Байдън.

По същество всяка проамериканска политика със здрав разум е политика в подкрепа на жените. Вземете например националната сигурност.

Има стотици хиляди жени, които гордо служат в нашите въоръжени сили. Точно като техните колеги мъже военнослужещи, те искат армия, която е обучена да бъде най-яростната, най-силната бойна сила в света.

Президентът Тръмп възстанови армията ни, победи ISIS и не получи САЩ участват във всякакви нови войни. Лидерството на Джо Байдън беше катастрофално. През изминалата седмица чухме свидетелство от майка, чийто син загина трагично в Афганистан поради некомпетентността на администрацията на Байдън.

Майката, Шерил Рекс, накъса Джо Байдън, че излъга, че синът му също се е прибрал „вкъщи в ковчег, покрит със знамена. За жените ли е да лъжеш скърбяща майка?

Както милиони трудолюбиви жени със здрав разум в тази нация, искам почтеността да бъде възстановена в Белия дом. Искам икономиката на Америка да процъфтява, улиците ни да са безопасни и нацията ни отново да бъде уважавана на световната сцена.

Ето защо искам президентът Доналд Тръмп отново в Овалния кабинет.

< p>

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР