Защо, когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет

...
Защо, когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Детето на Йовчева е на Борисов, сигурна съм, за да ги кажа тези неща

Защо, когато споделих, че ме рекетират да дам сериозен подкуп за освобождението на един задържан, ме скъсаха от разпити. А когато заявих, че детето на Борислава е на Бойко, никой не ме търси? Това разяснява моделът и жена до Веселин Денков Ивайла Бакалова пред „Евродикоф“.

„След като индивидът, с който пребивавам, беше задържан, имах голям брой разпити в спецпрокуратурата. Интересът тогава беше доста висок, само че откакто записах медиаторите на профилирания съд и прокуратура никой не ме потърси. Те си приказваха с Господ и те можеха да създадат всичко, желаеха не по-малко от 100 000 лв.. Тогава ползата по дело, за което на всички беше ясно, че е скалъпено, беше безразсъден. На всеки един разпит спецпрокурорите питаха за Васил Божков, дали се познаваме, дали знам за организацията на протести“, разяснява Бакалова.

„Обществена загадка е, че Веселин Денков стартира да върви през 2020г. на митинги, видян беше там и беше разгласен за един от огромните врагове на властта. Заповядано му беше да бъде тикнат в ареста и да не излиза. 10-20 дни преди задържането му той отиде при Сотир Цацаров, настоящ началник на КПКОНПИ, с цел да опише за рекет и изнудване от страна на Прокуратурата. Аз съм била очевидец на тези срещи. В момента, в който той отиде на среща в КПКОНПИ и подаде сигнал, по-късно му беше издадена заповед за задържане“, сподели още тя.

„Не желая да влизаме в елементи по отношение на детето на Борислава Йовчева, само че аз познавам Бойко Борисов от акции през 2001г. Не съм го виждала от години. Той не ми е изпращал Борислава Йовчева. Тя се свърза с мен посредством другарка с концепцията да ѝ оказа помощ да се откри в Дубай, да ѝ оказа помощ с учебно заведение, с жилище, което да закупят. Тя се свърза с мен и за мен незабавно стана известно кое е това момиче и кое е това дете. За да се преместиш в Дубай бащата има съществена роля във възпитаването на детето. Тя сподели, че детето е нейно, води се на нейно име, тъй като бащата е доста прочут човек. На мен още тогава ми стана известно. От тогава никой не ме е потърсил“, сподели още Бакалова.

„За да ги кажа тези неща значи съм сигурна, а точно, че това дете е детето на Бойко Борисов. Оттам нататък е обикновено за управляващите и за прокурорите в България да се създадат, че нищо не се е случило, както и че Борисов няма дете. Борисов очевидно не е героичен човек и не може да застане зад своите действия, както и по тази причина какво е направил 12 години на България“, разяснява тя и добави, че когато се видят фотоси на детето е безусловно несъмнено кой е бащата.

Припомняме, че пред Станислав Цанов предприемачът Веселин Денков твърди, че е бил похитен с поръчка от Бойко Борисов? В първото си изцяло изявление и след престоя в пандиза. „Мис България“ Ивайла Бакалова проговори за записите със скрити камери, къщата на Бойко Борисов в Барселона и провокира Борисов да си направи тест за бащинство.

fakti.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР