Защо казионните медии забравиха и услужливо мълчат за съдружието на

...
Защо казионните медии забравиха и услужливо мълчат за съдружието на
Коментари Харесай

Майката на убиеца на Милен Цветков е била съдружник с Каракачанов?

Защо казионните медии не помниха и услужливо мълчат за съдружието на Миню Стайков и вицепремиера Красимир Каракачанов? Това съдружничество е подплатено и с един зам.-министър от Вътрешна македонска революционна организация в лицето на Николай Кънчев, който както и Каракачанов е бил член на надзорния съвет на "МТМ Холдинг " АД дружно с Миню Стайков. Тези данни бяха направени обществено притежание от проверяващия публицист Димитър Байрактаров, който бе чест посетител в предаването на Милен Цветков.

Днес резонният въпрос е какви са връзките на Каракачанов и Кънчев с майката на килъра на Милен Цветков?

По данни от Търговския указател, съгласно които в всеобщата приватизация Красимир Каракачанов е взел участие дружно с Миню Стайков в приватизационния фонд „ Мизия, Тракия, Македония “ АД.

Една от компаниите, които вземат участие в приватазионния фонд като акционер е „ Анкор Н “ ЕООД, чийто шеф е Красимир Каракачанов, а различен акционер в приватизационния фонд "МТ М Холдинг " АД е "СИС ИНДУСТРИЙС " ООД, в която съучастник е Десислава Крумова Пешев - майка на Кристиан Николов упрекнат за убийството на журналиста Милен Цветков. От данните се вижда, че съдружието на Каракачанов със "СИС ИНДУСТРИЙС " ООД в "МТМ Холдинг " АД е продължавало доста години, а за похлупак акции в холдинга има и брачната половинка на Каракачанов, която пък е прокурор в Софийската Апелативна прокуратура. Да не се окаже, че килърът Кристиан Николов е с дебели връзки както в изпълнителната власт, по този начин и в правосъдната власт?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР