Защитникът на ЦСКА - Брадли де Нойер даде специално интервю

...
Защитникът на ЦСКА - Брадли де Нойер даде специално интервю
Коментари Харесай

Де Нойер: Срещу Левски всичко трябва да бъде различно

Защитникът на ЦСКА - Брадли де Нойер даде особено изявление за предаването " Домът на футбола ", в което приказва за ситуацията при " алените " преди дербито с Левски в понеделник.

" Не постигнахме добър резултат в първия дуел против Левски и не бе добър мач за нас. Тези мачове носят повече страсти и се надявам този път да спечелим. Всичко би трябвало да бъде друго. Сега играем в друга групировка спрямо първия мач. Израснахме и това би трябвало да го покажем на терена.
 Как се показват ЦСКА и Левски в дербито при Никола Попов?
Как се показват ЦСКА и Левски в дербито при Никола Попов?

Негово предопределение обаче е обвързвана най-голямата наслада на " сините " почитатели

Това е дерби, тъй че нищо няма да наруши мотивацията на Левски. Не наша работа да гледаме при тях. Трябва да виждам себе си и да се подготвим оптимално добре и да не се интересуваме какво се случва при тях. За нас най-важно за нас е да трупаме точки.

Левият защитник сподели и положително възприятие за комизъм, разяснявайки своя ментор Саша Илич.

" Не мисля, че е бил толкоз добър състезател! Шегувам се, несъмнено! Той е страховит човек. Познава всички ни и знае по какъв начин да беседва с нас и да извлича максимума от нас ", сподели още Де Нойер, който до този миг през сезона има два гола на сметката си.

" Вижте, и двата гола бяха доста значими и не мога да ги разделя и да кажа кой е по-голям. Емоциите обаче са невероятни. Страхотно е да се разпишеш, изключително когато тимът има потребност от голове. Аз въвеждам единствено значими голове ", добави той.

" Назон е малко вманиачен, какъвто съм и аз и може би по тази причина се разбираме добре. Той е ужасно момче, имаме страхотна връзка между тях. Имаме добра връзка и на терена. Има случаи когато без да виждам знам къде е на терена. Предпочитам да асистирам. Аз не съм нападател. Хубаво е да вкараш, само че по хубаво е да изработиш гола ", сподели още Брадли де Нойер.
 Дисциплинарната комисия наказа сурово ЦСКА поради запалените седалки
Дисциплинарната комисия наказа сурово ЦСКА поради запалените седалки

Наказание има и за Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР