Защитникът на Сержиньо Дест със сигурност ще премине в .

...
Защитникът на Сержиньо Дест със сигурност ще премине в .
Коментари Харесай

Дест окончателно избра Барса, каталунците искат и украинец от Ман Сити

Защитникът на Сержиньо Дест сигурно ще премине в. до последно се надяваше да се пребори за подписа на десния бек, само че той е избрал Барса. Според публицист Фабрицио Романо, американският национал се е сбогувал със съотборниците си след снощния мач против (2:1) и още през днешния ден ще дойде в каталунската столица.

Барселона ще заплати за бранителя общо 25 млн. евро. Толкова оферираше и Байерн. Дест ще би трябвало да замести на " ", който беше продаден на.

(ZINCHENKO): Barcelona would be negotiating with Manchester City with the aim of securing a loan deal for Ukrainian left back Oleksandr Zinchenko.

Via ():
Through:
— BarcaBuzz (@Barca_Buzz) В същото време Mundo Deportivo разкри детайлности към интереса на Барса към от. В момента не се водят договаряния сред двата клуба, само че в случай че се раздели с, Барселона ще насочи оферта за украинския национал. Другият вид е в първия тим да бъде взет. 20-годишният ляв бек имаше къс престой чартърен в.

Колкото до Зинченко, той към момента се възвръща от травма. Поливалентният футболист не е играл за Манчестър Сити от старта на акцията. държи на него и се надява той да остане в отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР