Защитникът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва отбеляза, че загубата

...
Защитникът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва отбеляза, че загубата
Коментари Харесай

Тиаго Силва: Една грешка срещу Меси може да ни струва успеха

Защитникът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва означи, че загубата на нападателя Неймар е внесла спомагателна мотивация в бразилския народен тим, а една неточност против отбора на Лео Меси може да коства триумфа на неговия тим.

Бразилия ще спори с Аржентина в полуфиналите на шампионата Копа Америка.

"Срещу Аржентина постоянно е мъчно да се играе. Ще нападаме и ще се отбраняваме, когато аржентинците тръгнат напред, защото всяка една неточност може да ни коства успеха. Особено когато топката е в краката на Меси ", съобщи Тиаго Силва.

"Той е най-хубавият футболист в света и към момента може да внася живец в тима си. Ще бъдем особено съсредоточени върху него и когато сме с топката, и когато не сме. За нас е чест да играем против Меси и да опитваме да го спрем ", сподели още 34-годишният бразилец.

"Надявам се, че ще покажем своята игра и ще бъдем възнаградени. Да, загубата на Неймар помрачи нашето показване в шампионата. Тя обаче ни придаде повече мотивация. считам, че Бразилия съумя да компенсира загубата, с цел да продължи представянето си на положително равнище ", добави Тиаго Силва.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР