Защитникът на Милан Матео Габия и легендата на росонерите Алесандро

...
Защитникът на Милан Матео Габия и легендата на росонерите Алесандро
Коментари Харесай

Легенда на Милан нападна защитник по телевизията

Защитникът на Милан Матео Габия и легендата на росонерите Алесандро Костакурта се сдърпаха съществено онлайн по малкия екран по време на изявление след мача против Монца нощес.

Росонерите изгубиха с 2:4, а интервютата след срещата се трансфораха в развълнуван спор. Костакурта е анализатор в италианска телевизия и участваше във въпросите след срещата.
 Монца - Милан 4:2 в мач от Серия
Монца взе скалпа на Милан в неделно представление от Серия " А "

" Росонерите " сложиха завършек на позитивната си серия

Той подлага на критика остро Малик Тиау за грешките, които немския бранител направи.

" Не сте обективен, като казвате, че единствено един състезател е направил неточности ", възрази Габия, предизвиквайки отговора на Костакурта: " Вие не сте справедлив, тъй като сте негов съотборник. Не би трябвало да казваш, че съм неправдив, тъй като би трябвало да проучвам какво се е случило и не би трябвало да пазя съотборници като теб ", съобщи Били Костакурта.

Габия игра като сътрудник на Тиау в центъра на отбраната. Той се завърна през януари след престой чартърен във Виляреал и оттогава е непроменяемо в титулярния отбор.

Костакурта е една от огромните митове на Милан. Той прекара цялата си кариера при росонерите като се изключи един сезон, когато играе чартърен в Монца в Серия C1 през 1986-87. Бившият италиански централен бранител изигра 663 мача за Милан, като завоюва седем трофеи от Серия А и пет пъти Шампионската лига, наред с други титли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР