Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър през този сезон загуби

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър през този сезон загуби
Коментари Харесай

Магуайър страда, че не е титуляр: Всички сме бойци и искаме да играем

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър през този сезон загуби титулярното си място в центъра на защитата на " алените дяволи ".

29-годишния защитник получава много по-малко шансове за изява спрямо това, с което бе привикнал в предишните години, като даже се появиха спекулации, че може да напусне " Олд Трафорд ". На този стадий футболистът не разяснява тази тематика, само че призна, че е отчаян, че играе по-рядко.

" Резервите имаха сериозна роля през сезона досега, те означиха значими голове, футболисти се показваха от скамейката и имаха огромно въздействие върху мачовете. Футболът е отборна игра. Всеки желае да е титуляр и е отчаян, когато не е в стартовата единайсеторка, само че това е част от футбола. Всички сме бойци и желаеме да играем.
 Феновете на Манчестър Юнайтед са в потрес:
Феновете на Манчестър Юнайтед са в потрес: " Червените дяволи " отхвърлиха да се разделят с Магуайър

Магуайър даже не е трети избор на треньора Ерик загар Хаг

В същото време обаче би трябвало да бъдем подготвени и да оказваме помощ на тима от скамейката, когато се постанова. Смятам, че календарът ни до края на сезона е безмилостен, няма да имаме никаква отмора сред мачовете. Затова съм сигурен, че ще има потребност от свежи крайници. За да имаш сполучлив тим, би трябвало да има конкуренция за всяка позиция, а при нас това е реалност ", съобщи Магуайър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР