Защитникът на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия се издъни отново и

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия се издъни отново и
Коментари Харесай

Кръшкач до край: Валенсия в крачка с пищна брюнетка

Защитникът на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия се издъни още веднъж и новият му гаф отново зае първа страница на таблоидите в Англия.

Валенсия бе заловен в крачка с обилна дама от Манчестър, като и този път самата тя описа на всички за изневярата му.

Служителката в локалната администрация показа историята си пред The Sun. Тя твърди, че Валенсия я е водил в дома си, давал ѝ е билети за мачовете на Юнайтед и даже го е придружавала на празненство на клуба.

През цялото време обаче неназованата девойка, чийто фотоси изданието замъглява, твърди, че не е знаела, че Валенсия е женен. Все отново и от тези снимки се вижда, че футболистът очевидно си пада по обилни брюнетки. Валенсия е сериен кръшкач. През 2014-та той бе заловен с две дами в хотел, а преди време 24-годишна здравна сестра разкри за невярност с него. През 2016-та играчът смъкна норвежката медицински сестра Софи Вагсетер в обществените мрежи, и най-после я склонил да го посети в Манчестър.

Припомнете си в галерията Софи.

Изневяра утешила титуляр на Ман Юн

"В момента, в който видях брачната половинка му да влиза в кафенето, откакто излезе от колата му, ми стана ясно, че са ме изиграли. Почувствах се предадена от него. Само дни по-рано се целувахме тъкмо в този автомобил. Бях толкоз ядосана, че щях да се разплача пред всички. Наговори ми единствено неистини, " споделя 23-годишната брюнетка.

Тя споделя, че Валенсия я свалил в Инстаграм: "Бях поласкана от вниманието му. Аз съм огромен почитател на Юнайтед, по тази причина ми бе прелестно. Съгласих се да изляза на вечеря с него и оттова стартира всичко. Тъй като ме е водил в дома си, му повярвах, че са се разделили с жена му. Дори ми сподели, че ме обича. Мислех, че е особено. Не съм златотърсачка, той в никакъв случай не ми е подарявал нищо. "

След като видяла през октомври брачната половинка му в Манчестър, двамата с Валенсия се скарали и не си говорили повече от месец, само че тъкмо преди Коледа еквадорецът още веднъж почнал да търси контакт с дамата. Той още веднъж оповестил, че е ерген и може да си прави каквото си изиска. Междувременно обаче брачната половинка му Зойла траяла да се разхожда из Манчестър с колата му и да разгласява фотоси от къщата им.

По тази причина тъкмо, гореспоменатата жена решила да опише историята. "За да не пострадат и други девойки като мен, " споделя тя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР