Защитникът на Манчестър Юнайтед – Ерик Баи, привлича все по-голям

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед – Ерик Баи, привлича все по-голям
Коментари Харесай

Роналдо увещава защитник на Ман Юнайтед да избере Ал Насър

Защитникът на Манчестър Юнайтед – Ерик Баи, притегля все по-голям интерес към себе си от Саудитска Арабия. Sky Sports написа, че в ход са договаряния сред „ алените дяволи “ и два разнообразни клуба от арабската страна за тригодишен контракт на стойност 20 милиона паунда за бранителя.

Смята се, че огромната звезда на Ал Насър - Кристиано Роналдо, персонално е приказвал с Баи, с цел да му опише детайлности за шампионата и метода на живот. Бранителят, който прекара последния сезон чартърен в Олимпик Марсилия, не е с Юнайтед на турнето на клуба в Съединени американски щати и не е част от бъдещите проекти на мениджъра Ерик загар Хаг.

Баи има още една година от контракта си с клуба, като има алтернатива за удължаването му с още 12 месеца. Имайки това поради, Юнайтед ще желае да контракти трансферна сума за играча, който се чака да напусне скоро.

По-рано днес Ал Насър разгласи привличането на различен защитник на Манчестър Юнайтед - Алекс Телес.

Eric Bailly is in ongoing talks with two Saudi Arabian clubs over a three-year deal worth £20m. Cristiano Ronaldo has directly spoke to him to tell him about the league and lifestyle []
— utdreport (@utdreport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР