Защитникът на Манчестър сити Венсан Компани е известен като един

...
Защитникът на Манчестър сити Венсан Компани е известен като един
Коментари Харесай

Капитанът на "Манчестър сити" стана магистър по бизнес администрация

Защитникът на " Манчестър сити " Венсан Компани е прочут като един от най-хубавите футболисти на своя пост, а към този момент може да се каже и с положително обучение. Капитанът на " жителите " получи дипломата си от Висшето бизнес учебно заведение в Манчестър, като към този момент е квалифициран магистър в специалността " Бизнес администрация ".

Компани, който играе за " Манчестър сити " от 2008 година, стартира да учи през 2012 година, посещавайки занятията задочно. " Той се показа доста добре и получи 72 точки при отбраната на своята дисертация. Тя беше на тематика по какъв начин професионалните футболни клубове от Висшата лига могат да се възползват от домакинското си преимущество ", оповестиха от образователното заведение.

" Винаги съм считал, че образованието е доста значимо, а моята майка ми го повтаряше постоянно. Когато играеш на най-високо равнище, даже ръководството на персоналните ти финанси се трансформира в бизнес. Аз имам полза към разнообразни вложения, тъй че дипломата ще бъде огромен плюс за мен ", разяснява Компани.

Футболистът посочи, че първоначално е имал терзания поради обстоятелството, че е бил единственият състезател в класа. " Всички други бяха блестящи в своите ползи и области и ме насърчиха. Помогнаха ми доста. "
Congratulations to @VincentKompany of #mancity and @BelRedDevils who`s graduated with his MBA from Alliance Manchester Business School.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР