Защитникът на Лудогорец Козмин Моци остана доволен от победата над

...
Защитникът на Лудогорец Козмин Моци остана доволен от победата над
Коментари Харесай

Моци: Получи се тежък мач, но взехме сладка победа

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци остана удовлетворен от успеха над Будучност в първия прелиминарен кръг на Шампионската лига.
" Очаквахме подобен дуел. Знаехме по какъв начин играе отборът на Будучност. Получи се тежък мач, само че взехме сладка победа. Това е най-важното за нас. Когато играхме с Младост тук, още веднъж беше тежко. Те нападнаха повече от нас, само че съгласно мен нямаха чисти положения. Засега се усещам добре. В последните месеци не играхме доста, само че за мен е значимо да влизам във форма и да стартирам да играя. За момента в центъра на защитата сме единствено аз и Драгош Григоре. Чакаме да се възвърне Георги Терзиев ", разяснява Моци.

" Беше тежък мач, след два дни ни чака още един тежък мач, този път против Черно море. След една седмица идва другият мач е Европа. Вече 10 години играем по този начин и знам защо става дума. Сигурно Мидтиланд е по-силен тим от Будучност, само че би трябвало да мислим за мача с Черно море. После ще имаме време да мислим за датчаните. Казах, че ми е тежко, тъй като не сме играли през три дни от доста време насам. В групите на Шампионска лига сме играли с доста мощни тимове, тъй че тези мачове ни харесват ", сподели още той. efbet Лига 3 кръг, събота 22 август  Черно море 21:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР