Защитникът на Левски - Ноа Сонко Сундберг, сподели подробности за

...
Защитникът на Левски - Ноа Сонко Сундберг, сподели подробности за
Коментари Харесай

Ноа Сонко Сундберг избрал Левски пред Ботев Пд

Защитникът на Левски - Ноа Сонко Сундберг, показа детайлности за атмосферата при " сините " преди финала за Купата на България против ЦСКА и разкри, че е имал договаряния с Ботев Пловдив, само че в последна сметка е избрал да дебаркира на " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

" Мисля за финала, няма нищо необичайно в това. Не съм нервозен, по-скоро съм разчувствуван, това е огромен край против най-големия ни противник, по тази причина съм концентриран напълно върху идния мач ", призна Сундберг пред " Труд ".

" Това беше главната ни цел, с цел да се класираме за Европа. Държим към момента този късмет в ръцете си, би трябвало да го вземем. Имаме добър сезон, моите упования са да вземем този край на 100%. "

" Да, имаше такава опция. Те имат шведски треньор (б.а Азрудин Валентич е работил в Швеция), познавам някои от техните играчи, само че когато организирах диалог със Стоилов, той ме убеди на 100% поради метода, по който мисли, поради това по какъв начин гледа на мен като състезател и къде още мога да се развъртвам. Това беше моментът, в който той ме завоюва и по-късно към този момент знаех къде ще играя. От този ден насам не съм го мислил. "

" Бях чувал положителни неща за него (бел. ред. Станимир Стоилов). Може би още преди 8 години, когато бях в АИК и се изправихме против „ Астана “. Дори тогава моите съотборници приказваха с почитание за него, бяха впечатлени от него. Това бе първият случай, в който слушам за него. И в този момент, когато водихме диалози, той ме завоюва, няма спор. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР