Защитникът на италианския гранд Леонардо заяви, че остава фаворит за

...
Защитникът на италианския гранд Леонардо заяви, че остава фаворит за
Коментари Харесай

Бонучи: Да се надяваме, че ще направим нещо повече през следващия сезон

Защитникът на италианския гранд Леонардо съобщи, че остава любимец за спечелването на шампионската купа в Серия “А ”. Бонучи осъществя и двете попадения за успеха на над с 2:1 в 35-ия кръг на шампионата, а след срещата разяснява пред DAZN, че съжалява, че и неговият отбор не е част от борбата за трофея. Грандът от Торино заема четвърто място с 69 точки, а водачи са със 77 и със 75 точки.

„ Разбира се, че съжаляваме, тъй като изпуснахме много шансове. Можехме към момента да се борим за купата. Но въпреки всичко грешките ни са разбираеми в подобен временен интервал и би трябвало да ни послужат като урок за бъдещето “, сподели Леонардо Бонучи.

„ Класирахме се за Шампионската лига да се надяваме, че можем да реализираме повече през идващия сезон и в Италия, и в европейските клубни шампионати “, добави футболистът на Ювентус. „ Всички знаят, че за мен Ювентус е на първо място. Уча се от грешките си съм удовлетворен, че съм образец за по-младите играчи в тима. Искам да продължа да играя най-малко още две години, а и имам контракт до 2024 година “, съобщи още Бонучи.
 Рожденикът Бонучи избави Ювентус от неуспех против последния Рожденикът Бонучи избави Ювентус от неуспех против последния
Той мнения представянето на новата звезда на Ювентус Душан Влахович. „ Мисля, че Душан схваща какво би трябвало да усъвършенства в играта си. Засега би трябвало да задържа повече топката. Понякога прибързва, тъй като е млад и желае да се показа добре. Той е доста значим играч за нас “, сподели Леонардо Бонучи.

По мотив конкуренцията за купата в Серия “А ”, Бонучи счита, че Интер към момента има най-големи шансове: „ Сезонът изненада мнозина, а разногласието за златните медали в действителност е трогателен. Жалко, че ние не сме забъркани. Гледайки програмата до края, бих споделил Интер, само че също и поради състава, с който разполагат. Хубаво е, че шампионатът се взема решение в последната седмица “, сподели 35-годишният деец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР