Защитникът на Хърватия Домагой Вида е тема номер 1 на

...
Защитникът на Хърватия Домагой Вида е тема номер 1 на
Коментари Харесай

Излезе още по-брутално видео с Домагой Вида, скандира Белград да гори

Защитникът на Хърватия Домагой Вида е тематика номер 1 на Мондиал 2018 в последните дни, откакто разгневи домакините от Русия с възгласа " Слава на Украйна " след успеха над " сборная " в 1/4-финалите, написа " ОфНюз ".

Поведението му беше разтълкувано като политическо обръщение, защото този възклик употребяват украинските войски, които водят война с подкрепяните от Кремъл сепаратисти в източната част на страната.

Пристрастията на Вида към Украйна не са инцидентни - той играе за локалния гранд Динамо Киев. Хърватската федерация беше санкционирана от ФИФА, само че играчът не е осъден от управлението на локалната централа, защото е доста скъп за тима.

Сръбските медии пък изровиха видео от 2017 година, в което Вида пие бира и още веднъж скандира " Слава на Украйна ", само че този път прибавя и " Белград да гори ". Той е във очевидно приповдигнато въодушевление, а компания му прави легендата Ивица Олич, който сега е част от щаба на хърватите.

Все отново сръбският таблоид " Ало " прави ангажимента за втората част от изречението, че може би не се отнася за столицата Белград, а за едноименния за сръбски ресторант в Киев, където е снимано видеото, тъй като се загатва и притежателят му Йован.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР