Защитникът на Черно море - Живко Атанасов, сподели мнението си

...
Защитникът на Черно море - Живко Атанасов, сподели мнението си
Коментари Харесай

Живко Атанасов: Ако не победим Левски, отпадаме от битката за третото място

Защитникът на Черно море - Живко Атанасов, показа мнението си след дуела със Славия. Двата отбора не съумяха да се победят и приключиха при резултат 1:1.

" Получихме един елементарен гол, имайки поради, че сме с най-хубавата отбрана. Не успяхме да осъществяваме втори и равенството не ни устройва.

Доволни сме, борихме се, дадохме всичко от себе си. Опитахме се да вкараме втори гол. Доволни сме от себе си. Излязохме, с цел да победим. Искахме да играем футбол. Получиха ни се много неща, само че не успяхме да победим и скърбя, че не се случи. Ако не победим Левски, отпадаме от борбата за третото място. Борехме се през целия сезон, само че в този момент се свежда всичко до един мач, който би трябвало да победим.

Това е дуел, който би трябвало да вземем. В живота няма нищо непременно обаче. Левски играе ужасно сега, само че нищо не се знае. Отборът на Левски е мощен с дълга скамейка и ще се показват на равнище. Има разлика сред стадион " Тича " и " Герена ". Аз към този момент имам задоволително опит, против грандовете се играе по друг метод ", съобщи Атанасов.
 Илиан Илиев с искания към изготвящите програмата на efbet Лига
Илиан Илиев с искания към изготвящите програмата на efbet Лига

" Можехме да играем през три дни и да се даде по-голяма отмора "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР