Защитникът на Челси - Тиаго Силва, ще подпише нов едногодишен

...
Защитникът на Челси - Тиаго Силва, ще подпише нов едногодишен
Коментари Харесай

Тиаго Силва подписва нов договор с Челси

Защитникът на Челси - Тиаго Силва, ще подпише нов едногодишен за една година, оповестява The Guardian. Настоящият договор на бразилския бранител изтича в края на сезона, само че „ сините “ ще му предложат удължение с 12 месеца, откакто са решили, че не желае да изгубят неговия опит и лидерски качества.

38-годишният Силва се оказа чудесно попълнение, откакто се реалокира на „ Стамфорд Бридж “ през лятото на 2020-а година. Бившият защитник на Милан и Пари Сен Жермен бързо се приспособява към темпото на Висшата лига и се откри в Лондон.

Челси към този момент стартира обновяването на отбраната си, откакто клубът беше закупен от Тод Боули и Clearlake Capital. „ Сините “ реагираха бързо след загубата на Андреас Кристенсен и Антонио Рюдигер, като привлякоха Калиду Кулибали и Уесли Фофана предишното лято, а по-рано този месец закупиха 21-годишния централен бранител Беноа Бадиашил от Монако.

Силва обаче остава първи избор на мениджъра Греъм Потър за центъра на защитата. Той успва да се нарежда чудесно, към момента е мощен във въздуха и чете играта брилянтно. Потър неведнъж се е изказвал ласкаво за Силва, откогато стана треньор на Челси. През този сезон ветеранът има 23 мача и 2 асистенции във всички шампионати.

Thiago Silva is set to prolong his stay at Chelsea by signing a new one-year deal.

Story:
— Guardian sport (@guardian_sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР