Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес получи шестмесечна ефективна присъда.

...
Защитникът на Байерн Мюнхен Люка Ернандес получи шестмесечна ефективна присъда.
Коментари Харесай

Осъдиха световен шампион от "Байерн" на 6 месеца затвор

Защитникът на " Байерн " Мюнхен Люка Ернандес получи шестмесечна ефикасна присъда. Според заповед, издадена от мадридски съд на 14 септември, международният първенец би трябвало да се яви на 19 октомври и до 10 дни да влезе в затвор по собствен избор.

Причината е случай от февруари 2017 година, когато французинът носеше екипа на " Атлетико " Мадрид. Тогава той е наказан след плевел обществен скандал с половинката си Амелия де ла Оса. Тя постъпва в болница с леки пострадвания, а двамата са глобени с 31 дни общественополезен труд. Съдът издава ограничаваща заповед, според която двойката няма право да поддържа връзка 6 месеца.

Ернандес и де ла Оса обаче се сдобряват и отиват дружно на отмора, след което са арестувани от управляващите в испанската столица поради нарушение на ограничаващата заповед. Именно то води до шест месеца затвор.
View this post on Instagram

Адвокатите на Ернандес насочиха искане ефикасната присъда да бъде сменена с общественополезен труд, само че получиха отвод. Защитата на футболиста апелира решението. Междувременно от " Байерн " оповестиха, че не знаят нищо за случая.

Ернандес смени " Атлетико " Мадрид с " Байерн " през лятото на 2019 година против трансферна сума в размер на 80 млн. евро. Бранителят има гол и 4 асистенции в 68 мача за баварците във всички шампионати.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР