Защитникът Иван Иванов заяви, че големият фаворит за титлата на

...
Защитникът Иван Иванов заяви, че големият фаворит за титлата на
Коментари Харесай

Иван Иванов: Бразилия е фаворит за титлата, но аз съм за Португалия

Защитникът Иван Иванов съобщи, че огромният любимец за купата на Световното състезание е тимът на Бразилия. Футболист №1 на България за 2013 година призна, че симпатизира на Португалия поради Кристиано Роналдо.

„ Големият любимец за купата за мен е тимът на Бразилия, който има по-силен състав и от оня, който завоюва Световното през 2002 година. Въпреки че аз не съм последовател на тях. Симпатизирам на Португалия поради Кристиано Роналдо. Този човек за мен е…просто нямам думи да опиша професионализма, характера и харизмата, който носи този човек “, съобщи Иван Иванов в изявление за предаването „ На Финала “ по „ Хоризонт “.

Защитникът, който неотдавна мина в турския „ Алтай “ (Измир), разяснява и жребият за българските тимове в квалификациите на Лига Европа. „ Жребият е добър за всичките български тимове, изключително за първия кръг. Вече във втория за „ Славия “ ще бъде тежко. Има положителни предпоставки за прекосяване на първите два кръга за „ Левски “ и за ЦСКА.

Разбира се, притискам палци ЦСКА да стигне надалеч. Мисля, че имат сили, тъй като разполагат с много положителни боеспособен тим, имат и качествени футболисти в офанзива. Според мен задачата ще е влизане в групите на Лига Европа. Това ще бъде закономерно след показаното от ЦСКА през последната година “, сподели още Иван Иванов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР