Защитаващият титлата си Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите

...
Защитаващият титлата си Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Карлос Алкарас се класира за 1/4-финалите в Маями

Защитаващият купата си Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Мастърс " в Маями с награден фонд 8,8 милиона $.

Водачът в международната класация победи победи полуфиналиста от Откритото състезание на Австралия Томи Пол (САЩ) с 6:4, 6:4 за 96 минути.

" Основното в този мач беше, че играех добре в офанзива. Не му разреших да играе своята игра - да нападна и да излиза на мрежата - направих тези неща първи... Изиграх в действителност добър мач ", сподели Алкарас.

Испанецът направи по един пробив в двата сета и затвори дуела с втория си мачбол. В спор за място на полуфиналите Алкарас ще играе с номер 9 Тейлър Фриц (САЩ), който отстрани седмия подложен Холгер Руне (Дания) с 6:3, 6:4.

Номер 2 Стефанос Циципас (Гърция) отпадна в четвъртия кръг след проваляне от руснака Карен Хачанов с 6:7(4), 4:6.

В първия сет се игра без пробиви, а в тайбрека Хачанов взе четири от последните пет точки, с цел да поведе в резултата. Във втората част той взе подаването на Циципас в петия гейм и това му беше задоволително за крайния триумф.

На четвъртфиналите Хачанов ще играе с полуфиналиста от предишния сезон Франсиско Черундоло (Аржентина), който отстрани Лоренцо Сонего (Италия) с 3:6, 6:3, 6:2.

Номер 4 Даниил Медведев (Русия) също продължава напред след триумф над Кентен Алис (Франция) с 6:4, 6:2. Следващият му противник ще бъде Кристофър Юбанкс (САЩ), който надви с два тайбрека над Адриан Манарино със 7:6(2), 7:6(5).

Финладенцът Емил Руусувуори също е четвъртфиналист, откакто победи Ботик ван де Зандсхулп (Нидерландия) с 4:6, 6:4, 7:5.
 Рубльов и Руне претърпяха провал в Маями
Рубльов и Руне претърпяха провал в Маями

И двамата отпаднаха от турнира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР