Зашеметяваща коледна украса – 22 идеи за почти без пари.

...
Зашеметяваща коледна украса – 22 идеи за почти без пари.
Коментари Харесай

Зашеметяваща коледна украса – 22 идеи за почти без пари

Зашеметяваща коледна декорация – 22 хрумвания за съвсем без пари. Коледа в действителност е най-вълшебното време от годината! За страдание, това е и най-разточителното време. Празничният сезон има голямо влияние върху околната среда във връзка с потреблението на водата, парниковите газове и разстройствата на земята, породени от производството на някои от обичаните ни празнични лакомства и съществени артикули.

Ако всички ние можехме да се опитаме да понижим личния си екологичен отпечатък единствено малко, това би асъдействало доста за запазване на околната среда. Всяка година в Съединени американски щати да вземем за пример се продават 2,65 милиарда коледни картички. Това е задоволително, с цел да се изпълни футболно игрище с височина 10 етажа. Но в случай че всеки изпрати единствено една картичка по-малко, ще спасим хиляди дървета.

Друг метод, по който можем да създадем дребни промени, само че да имаме огромно влияние, е като създадем наши лични щадящи земята коледни украси. Повечето от тях костват единствено стотинки, защото се основават на преработване и наново потребление на това, което към този момент имате, и търсене на това, което нямате!

Зашеметяваща коледна декорация – коледни елхи

Първо най-важното – дано да разгледаме коледните елхи, централната точка на вашия празничен фон! Прекратете дебата по отношение на „ същинско или подправено “, като изберете една от тези доста по-екологични и „ забавни “ други възможности.

Ако не можете да понесете да останете без същинско коледно дърво, помислете за закупуване онлайн дърво в саксия. Все още ще имате свежият празничен мирис, само че по-късно можете да го засадите в градината си и да се наслаждавате на хубостта му през цялата година.

Дърво от рециклиран картон

Вместо да отсечете изцяло крепко дърво, какво ще кажете да употребявате към този момент модифицирано дърво? Като рециклирате някои остарели картонени кутии, ще получите минималистично 3D дърво, което може да бъде украсено със светлини и джунджурии като всяко друго.

Палетно дърво – хрумвания за коледна декорация

Харесвате коледното дърво, само че към момента нямате елха? Няма проблем! Може да ви е по-лесно да попаднете на дървен палет . Най-доброто от всичко – не е належащо рязане или лепене. Малко багра по желание и няколко пирона са всичко, от което се нуждаете, преди палетът ви да е подготвен за декориране!

Мини дърво от книга с меки корици

За тези, които желаят мини коледно дърво, това е идеалното решение. Също по този начин е идеално за феновете на книги. Всичко, което би трябвало да извършите, е да пожертвате една очукана книга с меки корици. С малко изсъхнало лепило ще сглобите това единствено за няколко минути. За малко повече хубост прибавете малко искра към сместа.

Зашеметяваща коледна декорация – коледни венци

Сега, когато сме покрили коледните елхи, е време да преминем към венците. Знаете ли, че се счита, че венецът произлиза от античен Рим като знак за победа и статус? Сега можете да покажете статуса си на екологичен човек с едно от тези хитри творения:

Практически безвъзмезден венец от борови шишарки

Този хубав венец от борови шишарки е различен вид за венец без зеленина. Добавянето на огромна сатенена панделка към кръга от конуси му придава висококачествено покритие, закупено от магазина, без високата цена.

Венец от ядливи билки

Нещо за феновете на храната! Направете апетитен и благоуханен венец, като употребявате предмети от вашата билкова градина. Ще наподобява идеално окачена във всяка коледна кухня. Сплетете дружно лавандула, розмарин, клончета от дафинов лист и всевъзможни други билки, които харесвате. Добавете цвят и текстура с червени люти чушки и луковици чесън.

Преработен венец от празнична картичка

Използвайте добре своята част от тези 2,65 милиарда коледни приветствени картички с този рециклиран празничен венец от листопад.

Рециклируем книжен венец

Направени единствено от остарели вестници (или списания за повече цвят) и празна кутия от зърнени храни, коледната декорация е супер екологична. Дори и да нямате място да го съхранявате за идната Коледа, можете просто да го хвърлите в камината .

Орнаменти за коледното дърво

Има безчет способи да украсите дървото си благодарение на рециклирани и наново модифицирани предмети, които ще намерите из дома и гаража си. Ето някои от най-хубавите:

Снежинки от пъзел

Ако вие или някой от вашето семейство сте фен на пъзелите, евентуално ще имате доста кутии с пъзели с една или две изчезнали елементи. Използвайте добре това, което е останало, като ги оформите във възхитителни снежинки. Можете даже да ги добавите към опаковани дарове за в допълнение особено допиране.

Рустик снежинки – хрумвания за коледна декорация

Изработете тези забавни снежинки от клончета, борови иглички, горски плодове, остарели копчета и панделки… правейки ги самостоятелни и неповторими като същинските снежинки!

Коледна топка от безалкохолно кенче

И най-после, стилно потребление на пръстените, които идват върху кутиите с газирани питиета! Тази лъскава, ретро топка е направена от всички останки, които можете да намерите.

Дядо Коледа от ролки тоалетна хартия

Произведенията от тоалетна хартия звучат толкоз необичайно, нали? Но тази версия на Дядо Коледа ще ви изненада! Дори и да не ви харесва, можем да подсигуряваме, че децата ще ги харесат.

Северен елен от шишарка

Още един поминък, въодушевен от предучилищна възраст, тези шишаркови елени ще добавят съвършено тоалетната ролка Дядо Коледа. Просто прибавете червен нос и няколко очи към борова шишарка, дайте му няколко клончета за еленови рога и прибавете панделка, на която да го окачите на вашата „ жива “ коледна елха.

Снежни шишарки от британска сол

Друг метод да употребявате шишарки е да им придадете снежно чувство и да ги окачите на дървото. Не може да бъде по-лесно – намажете краищата на конусите с малко лепило и поръсете с британска сол. Добавете малко чул панделка и те са подготвени за окачване.

Зашеметяваща коледна декорация – гирлянди и централни детайли

Какво стълбище или камина биха били приключени без празнична гирлянда, която да ги украсява? „ Зелените “ хрумвания за „ направи си самичък “ включват:

Портокалов гирлянд с канела

За нещо, което по едно и също време мирише и наподобява необикновено, този гирлянд е безапелационният победител. Шапките от жълъди се пълнят с прясно приготвено тесто с ябълка и канела и по-късно се нанизват дружно с резенчета портокал за вкусна висяща декорация.

Плаваща свещ

Понякога елементарното е най-хубавото! Добавете пресни боровинки в купа с вода и поставете няколко бели плаващи свещи от горната страна за мигновено класиране.

Свещник от остаряло дърво

Няма подозрение – когато се комбинират вярно, дървото и свещите основават топло и уютно чувство. От парче рециклиран дървен материал или дървен дирек за ограда издълбайте дупки, с цел да сложите няколко свещи. Става ужасно!

Завършваме с още няколко хрумвания в идната изложба. Успех с коледната декорация и Весело изкраване на празниците!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР