Заседанието на парламентарната комисия по контрол на службите пропадна, след

...
Заседанието на парламентарната комисия по контрол на службите пропадна, след
Коментари Харесай

Пропадна заседанието на Комисията за контрол на службите

Заседанието на парламентарната комисия по надзор на службите пропадна, откакто депутатите от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ не се явиха.

Председателят на комисията Светлин Стоянов изясни, че през днешния ден е трябвало да се разисква планът за Националната работа за защита (НСО), с който се лимитира кръгът от лица, охранявани от службата. „ Не се получи, тъй като съгласно мен има хора, които пазят ползите на някогашния министър-председател, на основния прокурор и на президента “, сподели той, представен от БНР.

Николай Хаджигенов от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ изясни, че не е участвал на съвещанието, тъй като по същото време е бил на съвещание на другата комисия, за полицейското принуждение.

„ Предупредих ръководителя на тази комисия, че най-вероятно ще закъснея и няма да мога да дойда. Както виждате, съвсем 20 минути ми лиши. Той беше навръх моята комисия. Аз категорично го предизвестих, че оставам и ще дойда оптимално бързо. За страдание оптимално бързо се оказа 20 минути “, сподели Хаджигенов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР