Заразени с Covid-19 македонски депутати се появиха в парламента със

...
Заразени с Covid-19 македонски депутати се появиха в парламента със
Коментари Харесай

Заразени с Covid-19 македонски депутати пристигнаха в парламента със скафандри

Заразени с Covid-19 македонски депутати се появиха в Народното събрание със скафандри, заяви bTV. Причината е желанието бързо да се гласоподават законови ремонти, свързани с финансова поддръжка за засегнатите от пандемията.
Медии в районен съд Македония оприличават Народното събрание на галактическа станция.
 11 души с обвинявания поради паспортната спекулация в Северна Македония 11 души с обвинявания поради паспортната спекулация в Северна Македония
Основната прокуратура в Скопие повдигна през днешния ден обвинявания против 11 души във връзка със злоупотреби, осъществени при издаването на паспорти....
Един от депутатите в скафандри беше националният представител от СДСМ и обединението „ Ние можем “ Бисера Костадиновска – Стойчевска.
“И здрава, и болна имам задължението да направя всичко, с цел да могат, която държавното управление им е предоставило “, съобщи тя.
Македонските депутатите одобриха по съкратена процедура оферти пакет от ограничения, само че идването на заболели депутати в пленарната зала провокира спорни мнения.
Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски назова станалото „ тероризъм “ и предизвести, че неговата парламентарна група ще повдигне обвинявания.
 Скандални разкрития към актове за раждане заплашват държавността в районен съд Македония Скандални разкрития към актове за раждане заплашват държавността в районен съд Македония
Проверка на Държавната счете палата на районен съд Македония в Службата по вписванията през 2019 година е установила съществени проблеми с 94 451 а...
Депутатът Елми Азири от Алианса за албанците съобщи на конференция, че случилото се в Народното събрание е с поста ръководител на законодателната власт, визирайки ръководителя на Народното събрание Талат Джафери, разрешил това да се случи. Според него единствената цел била да се направи медийно шоу.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР