Заразата в Карловско расте. Вече има пациенти, които са пренасочени

...
Заразата в Карловско расте. Вече има пациенти, които са пренасочени
Коментари Харесай

Болничните легла за лечение на COVID-19 в Карловско са на привършване

Заразата в Карловско пораства. Вече има пациенти, които са пренасочени в интензивни браншове на пловдивските лечебни заведения. Леглата в Коронавирус отделението в локалната са били увеличени от 35 на 47, само че и те към този момент са заети.
Най-много приети в болница пациенти има от, Сопот и Калофер, оповестява шефът на болничното заведение доктор Христо Пелев пред KarlovoPress. Той прецизира, че има двама заболели лекари от детското поделение, които не са имунизирани.
 Значителен растеж на инфектираните с COVID-19 бременни дами у нас регистрират експерти Значителен растеж на инфектираните с COVID-19 бременни дами у нас регистрират експерти
Увеличение с 5-10 на 100 на инфектираните с ковид бременни регистрира най-голямата профилирана АГ болница у нас “Майчин дом&rdq...
Имунизирани са 20% от медицинския личен състав. Заявени са още ваксини на Pfizer/BioNTech. Според доктор Пелев в идващите 3-4 седмици растежът на болни ще се усилва. По наставление на РЗИ-Пловдив от на следващия ден учебно заведение " Кирил и Методий " в Карлово прекратява присъствения образователен развой. Причината е, че преподавател е с позитивен резултат за Коронавирус. Под карантина са сложени всички контактни от личния състав и учениците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР