Заради увеличения миграционен натиск държавата запретна ръкави и реши да

...
Заради увеличения миграционен натиск държавата запретна ръкави и реши да
Коментари Харесай

Ремонтът на оградата по границата с Турция ще е под зоркото око на двама министри

Заради нараствания миграционен напън страната запретна ръкави и реши да бори потока от бежанци и преди към година кабинетът отпусна 5 млн. лв. за ремонт на оградата по границата с Турция. 37 млн. лв. бяха дадени на Министерство на вътрешните работи за противопоставяне на мигрантската рецесия, а военното министерство получи до 25 млн. лв.. 

 

Демерджиев и Стоянов ще правят управление и надзор на всички ремонтни действия, които би трябвало са бъдат приключени до края на декември тази година. 

 

Министерството на вътрешните работи ще сътвори организация за обезпечаване на нужните строителни и монтажни материали, икономически инвентар или съоръжение за осъществяването на неотложните ремонтно- възстановителни действия в границите на обезпечените финансови средства по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2022 година с Постановление № 249 на Министерския съвет от 2022 година

 

Министърът на защитата ще сътвори нужната организация за осъществяване от Сухопътните войски на нужните ремонтно- възстановителни действия със свои сили и механически средства в обсега на наличните качества на инженерните формирования.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР