Заради случката служителите в Масачузетския полицейски участък предупредиха жителите да

...
Заради случката служителите в Масачузетския полицейски участък предупредиха жителите да
Коментари Харесай

Побесняла Банда Нападна Патрулка! Разбиващо Видео! Няма Да Повярваш Кои Са Злодеите! Ще Паднеш!

Заради случката чиновниците в Масачузетския полицейски сектор предизвестиха жителите да се пазят от дръзката група животни. Видеозапис от камера уловил момента, в който нападателните пуйки погват патрулката, до момента в който колата се движи по пътя. В профила на полицията на Бриджуотър в Twitter е оповестен и записът, на който се вижда по какъв начин гневните животинки преследват колата.

" Агресивните пуйки са проблем в града ", сочи постът на полицията. Униформените допълват още, че законът не разрешава на полицията да ги в профил и да се намесва при сходни обстановки.

Поведението на гневните пернати обаче не идва от наближаващия Ден на благодарността, написа Пик. Според специалисти пуйките стават нападателни, когато свикнат с хората, които ги хранят. Ако някой стане цел на ядосана пуйка, то би трябвало да се опита да я стресне с повдигане на звук и внезапни придвижвания. Друг метод е да напръска пернатия си нападател с вода. Полицията предлага на жителите при сходни проблеми да се свържат с щатското Дружество за попречване на жестокостта към животните.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР