Заради сериозните ограничения покрай COVID-19 , тази година Цвети Радойчева

...
Заради сериозните ограничения покрай COVID-19 , тази година Цвети Радойчева
Коментари Харесай

Цвети Радойчева отпразнува рожден ден в уюта на дома си

Заради сериозните ограничавания около COVID-19, тази година Цвети Радойчева избра да чества в уюта на своя дом. Певицата показа персоналния си празник и страхотното въодушевление със своето семейство в стеснен кръг, написа life.dir.bg.

Цвети качи поредност от фотографии, на които театралничи с приготвената от нея био плодова торта и огромни балони във формата на цифрата 33 - точно толкоз са и годините, които тя навършва. Изпълнителката показва добра форма, облечена в къса рокля с голям брой разнообразни претекстове, която бе съчетала с черни ботуши на висок ток, стигащи до коленете ѝ.

От видеото, с което означи своя прекрасен мотив, стана ясно, че тя няма самообладание пандемията да завърши, с цел да се върне назад на сцената. На фрагментите, споделени във виртуалното пространство, тя пее и танцува под звуците на песента " Happy Birthday " на Стиви Уондър.

Приятели,благодаря на всеки един от вас за прелестните пожелания! Направахте празника ми магически!Нека всяка...
Публикувахте от в
Пред своите фенове Цвети Радойчева показа:

" Честит рожден ден на мен! Моите 33 са тук - Христова възраст! Чувствам се обичаща, обичана щастлива, признателна, смирена, осъзната и благословена! Имам мир в душата, обич в сърцето и зная, че най-хубавото занапред следва ", сподели тя.

Под поста ѝ се изсипаха многочислени пожелания от нейни сътрудници, известни артисти, артисти, публицисти и, несъмнено, фенове.

В момента брюнетката работи по нова авторска ария, като този път дава обещание да изненада своите почитатели със сингъл, в който ще пее на британски език.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР