Заради ръста на случаите с , които имат нужда от

...
Заради ръста на случаите с , които имат нужда от
Коментари Харесай

Албания отваря трета болница за лечение на болни от коронавирус

Заради растежа на случаите с, които имат потребност от болнично лекуване, албанското Министерство на здравеопазването разгласи, че е готова трета болница, написа БГНЕС.
Здравният министър Огерта Манастирлиу отхвърли обвиняванията на опозицията и съобщи, че обстановката с коноравируса в страната е под надзор. Тя съобщи, че няма колапс в здравната система, а третата болница е изцяло подготвена и при нужда незабавно може да стартира да действа. Очаква се на следващия ден там да дойде министър председателят Еди Рама, което, съгласно медиите, значи, че болничното заведение ще бъде отворена за банкет на пациенти. Президентът Илир Мета настоя за незабавно увеличение на дневните проби, базирайки се на информация от СЗО, че Албания е страната, в която се вършат минимум проби по отношение на броя на популацията.
 Албания вкарва наложително носене на маски и навън Албания вкарва наложително носене на маски и навън
Носенето на маска навън ще стане наложително от идната седмица в цяла Албания. Новината беше оповестена от премиера Еди Рама....
През последното денонощие в Албания от направените 1 315 теста 299 са били позитивни, с което общият брой на инфектираните доближи 19 157 души. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР