Заради проблеми с имотите на киноцентъра Бояна екипът на сериала

...
Заради проблеми с имотите на киноцентъра Бояна екипът на сериала
Коментари Харесай

Снимат „Откраднат живот” в Окръжна болница

Заради проблеми с парцелите на киноцентъра „ Бояна ” екипът на сериала „ Откраднат живот се мести в Окръжна болница , научи HotArena .

Дни преди старта на новия сезон, главния снимачен екип се реалокира, защото поради проблеми на киноцентъра трябваше да си търсят нов дом.

Пет сезона на медицинския сериал се снимаха в особено издигната и оборудвана болница на територията на киноцентъра. Сега екипът се е схванал с управлението на УМБАЛ „ Света Анна ” в „ Младост 1 ” за прилагане на ресурсите й, като осведомени разкриват, че става дума за дълготраен контракт, написа „ България през днешния ден ”.

Така новите епизоди от сезона озаглавен „ Анатомия на гнева ” няма да се снимат измежду декори, а в същинска, настояща болница.

Екипът снима основно през уикенда, с цел да не пречат на естествената работа на клиниката.

„ Ползват операционните зали на отделението по кардиология, кабинетите и коридорите на болничното заведение и Спешното поделение ”, само че единствено извън ”, прецизира пиарът на клиниката Антон Луков.
Той също по този начин показа, че координира фотосите през почивните дни, с цел да може сериалът да не пречи на естествения режим на центъра. Пациентите пък с интерес следили процеса на фотосите.

Бусовете и камионите окупираха Окръжна болница още от първия ден на септември, само че до момента единствено Владо Карамазов от огромните звезди е бил там на фотоси. Актьорът си партнира с същинска здравна сестра–Маргарита Симеонова, която изиграва самата себе си в сериала.

От началото на сериала от болничното заведение са консултанти на снимачния екип. Двама от най-хубавите кардиолози и доктор Стефан Ковачев, зам.-началник на Клиниката по хирургия поучават продуцентите за сериала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР