Заради претенциите на един човек снощи българи бяха изправени срещу

...
Заради претенциите на един човек снощи българи бяха изправени срещу
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Вътрешната кампания в БСП се превърна във всичко омразно, което прави Борисов на избори

„ Заради претенциите на един човек нощес българи бяха изправени против българи. Същото се случва и в Българска социалистическа партия. Вътрешнопартийната акция в Българска социалистическа партия се изостри толкоз доста, че вместо да бъде образец за почтено съревнование на хрумвания, се трансформира във всичко омразно, което вършат ГЕРБ на избори – делене на наши и непознати, напън, операции и фалшификации. Подкрепям вътрешнопартийния избор, тъй като е най-демократичната форма на избор, само че протичащото се сега в партията не е обикновено ”.
Това съобщи на среща със социалисти в Ценово претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.
 Кирил Добрев: Българска социалистическа партия е партията на идващото потомство Кирил Добрев: Българска социалистическа партия е партията на идващото потомство
За мен Българска социалистическа партия е идея, която е доста по-голяма за всеки един от нас. Кауза, която не предстои на време, на персонални упоритости и обстановка. Това...
По думите му сега има политическа рецесия и вместо силата на партията да е съсредоточена в това да убеди обществото, че Българска социалистическа партия е стабилната опция, то факторите в партията се занимават с разпределение на гласове за един или различен претендент. „ След измененията партията ни остана не просто да съществува, а до ден сегашен да претендира за властта. Всичко това е с помощта на нашите структури, нашите управителни органи. Бием Борисов поради това, че подценява Народното събрание и не идва в него да се регистрира, а по същия метод се подценява Националният ни съвет. Как ще ни повярва обществото, в случай че продължаваме с този двоен критерий? ”, сподели още Добрев.
Насреща с членове на левицата в Лом Кирил Добрев съобщи, че в изострена обстановка в обществото, ролята на Българска социалистическа партия е да бъде партията, която предлага непоклатимост и същинска народна власт.
„ Винаги в тежки моменти рационалната партия е била Българска социалистическа партия и за мирния преход 1990, и за Конституцията, и за влизането ни в Европейския съюз. Вътрешната акция трябваше да е с послания, с които да спечелим и обществото, освен партийните гласове ”, сподели още Добрев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР