Нека кампанията да бъде честна и прозрачна. Малко да намалят

...
Нека кампанията да бъде честна и прозрачна. Малко да намалят
Коментари Харесай

Главчев: Изборните резултати ще бъдат обявени със закъснение

" Нека акцията да бъде почтена и транспарантна. Малко да понижат градуса на напрежението, само че кой съм аз да давам препоръки на политическите партии ". Така служебният министър председател Димитър Главчев разяснява предизборната акция пред публицисти. 

" Вчера разбрах за едно предизвикателство. На тези избори от изборните протоколи ще бъдат обработени 3 пъти повече цифри, в сравнение с предходните избори, а броят на РИК-овете е същият.

Трябва от в този момент да знаете, че това ще докара до забавяне в формалните резултати. За да няма спекулации, че нещо се прави " на мрачно " - ви оповестявам този факт.

Няма какво да се направи. Определена е числеността на РИК-овете по избирателен кодекс, ще се положат оптимални старания, само че дано да не се нагнетява напрежението ", изясни министър председателят.

" Не мога да кажа какъв брой ще бъде закъснението. Мисля, че до 48 часа ще се оправят да разгласят резултатите, само че в този момент ще приказваме в ЦИК ", разясни Главчев и прикани за повече приемливост. 
ТЕМА преди 21 дни 1525 преди 21 дни 1881 преди 24 дни 3056
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР