Заради повишаването на напрежението в района на Близкия изток и

...
Заради повишаването на напрежението в района на Близкия изток и
Коментари Харесай

България Еър анулира полети по линията между София и Тел Авив на 19 и 22 октомври

Заради повишението на напрежението в региона на Близкия изток и развиването на военния спор на територията на Израел самолетната компания " България Еър " осведоми, че е принудена да анулира полети FB 571/2 по линията сред София и Тел Авив на 19 и 22 октомври 2023 година

Полетите са били планувани по постоянната линия на самолетната компания. За 19 октомври е било планувано политане от София в 18:00 ч., с връщане от Тел Авив в 21:20 ч., а в неделя - политане от България в 23:30 ч. на 22 октомври и противоположен полет в 04:50 ч. на 23 октомври. Полетите се анулират поради изключителни условия, свързани с покачвания риск за самолетите в региона над зоната на въоръжения спор.

​Националният транспортьор дава на пасажерите опция за безвъзмездна подмяна на билетите от и до Тел Авив в границите на една година , макар че полетите са анулирани заради фактори отвън контрола на самолетната компания.
 Отложиха изключителния евакуационен полет до Тел Авив Обновена
Отложиха изключителния евакуационен полет до Тел Авив

Самолетът ще излети на следващия ден от летище София

" България Еър " поучава за настояща информация да се наблюдават формалният уебсайт на самолетната компания и профилите ѝ в обществените мрежи.

По-рано през днешния ден Българска национална телевизия осведоми че български жители са съумели да се приберат в България с постоянен полет от Тел Авив. Пътниците са били най-вече задгранични жители. Следващият постоянен полет до София, с който могат да пътуват наши сънародници, е след ден.
 Още към 20 българи желаят да бъдат евакуирани от Тел Авив
Още към 20 българи желаят да бъдат евакуирани от Тел Авив

След последния полет на държавния аероплан до Тел Авив не е имало българи, останали на летището в града
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР