Заради поканата да ви гостувам си направих труда да проуча

...
Заради поканата да ви гостувам си направих труда да проуча
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Предпочетох да гледам Алберт Попов вместо Конгреса на БСП

Заради поканата да ви гостувам си направих труда да проуча по какъв начин е минал конгресът на Българска социалистическа партия, тъй като по това време избрах да се отдам на по-приятни занимания, каквото да вземем за пример бе да следя спускането на Алберт Попов. Но не видях да има нещо ново. Техните мантри са си едни и същи. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия националният представител от ГЕРБ Димитър Главчев.

,,Онова, което ми направи усещане от през вчерашния ден, е, че доста се занимаваха се ГЕРБ. Беше просто един рецитал на Нинова и Йончева, защото няма каква политика да предложат. Те не се занимаваха с това, което ще предложат на българските жители, а тяхната "Визия за България " е подобаващ документ за парламентарните изборите, които минаха преди две години'', добави той.

,,Нека да забележим какво ще извади. Няма нищо неправилно в това'', отговори Главчев на въпрос по отношение на заканата на Йончева да разкрие корупция във високите етажи на държавното управление.

По думите му Елена Йончева беше героизирана дотам, че това би могло освен да завоюва първото място в листата на Българска социалистическа партия, само че и да я трансформира в евентуален претендент за водач на опозицията.

,,Конфликтът в дребната коалиция е просто следващият подобен. Знаем по какъв начин завършват такива спорове. Въпреки всичко се надявам, че няма до доведат до разтърсвания в огромната коалиция'', приключи Димитър Главчев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР