Заради пътен инцидент временно е затворен за движение участък от

...
Заради пътен инцидент временно е затворен за движение участък от
Коментари Харесай

Катастрофа затвори пътя София-Варна

Заради пътен случай краткотрайно е затворен за придвижване сектор от пътя София-Варна в община Търговище, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище. От полицията осведомят пътуващите по основния път София-Варна, че злополуката е в местността „ Боаза “ наоколо до разклона за село Пролаз в посока Омуртаг.

Движението в този сектор е краткотрайно прекратено. За пътуващите оттова се предлага следния обходен маршрут: с. Лиляк – с. Александрово – с. Братово – с. Божурка – с. Презвитер Козма, и следващо включване в първокласния път. Движението се контролира от екипи на бранш „ Пътна полиция “ и на Районното ръководство - Търговище. 

От полицията поучават водачите да ръководят с нараснало внимание и съобразена с пътните и метеорологични условия скорост.

Сигналът за случая е получен в оперативната дежурна част на ОДМВР-Търговище през днешния ден в 15:34 ч. По предварителна информация в произшествието са  участвали два леки и един товарен автомобил. По първични данни няма съществено потърпевши хора, има нанесени материални вреди по колите.

Жена, пътувала в един от колите, е била откарана за обзор в МБАЛ-Търговище, след което е освободена за домашно лекуване. Извършва се оглед на местопроизшествието от дежурна оперативно-следствена група.  
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР