Заради падналите обилни валежи и влагата, които благоприятстват увеличаването на

...
Заради падналите обилни валежи и влагата, които благоприятстват увеличаването на
Коментари Харесай

Поредна дезинсекция срещу комари и имаго в Стара Загора

Заради падналите значителни превалявания и влагата, които благоприятстват увеличението на популацията на комарите в Стара Загора ще се извърши поредна дезинсекция против имаго и комари. Извънредното отнасяне на тревните площи, паркове и градини, улици и пространствата към водните обекти в града ще се извърши по график на 12, 13 и 14 август (понеделник, вторник и сряда). 
За дезинсекцията ще бъде употребен биоцид Цитрол 10/4 УЛВ . Фирмата реализатор за третирането ще употребява профилирана мобилна техника инсталирана на пикап. 
Със заповед  на кмета са избрани длъжностните лица, чиновници на общинската администрация, които ще наблюдават за осъществяването на дейностите, а надзор ще упражнява Регионалната здравна ревизия в Стара Загора.
Дезинсекцията на паркове, детски площадки, улици и булеварди ще се прави от 20 часа. На 12 август ще се работи в административните бюра (АБ) „ Кольо Ганчев “ и „ Център “,  на 13 август - в АБ „ Зора “ и АБ „ Източен “ , а на 14 август - в АБ „ Железник “   и АБ „ Запад “
При неподходящи условия графикът може да претърпи смяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР