Заради опасения от терористичен акт, Гърция засили мерките за сигурност.

...
Заради опасения от терористичен акт, Гърция засили мерките за сигурност.
Коментари Харесай

Гърция засили мерките за сигурност, заради опасения от терористичен акт

Заради опасения от терористичен акт, Гърция ускори ограниченията за сигурност. Контролът на граничните пунктове е засилен, заяви БНР.

Екипите по летищата са увеличени.

Властите са с нараснала подготвеност за реакция и на сухопътната и морската граница. Под специфичен контрол е летището в Атина, поради осъществяването на превозване на непознати жители от Израел.

Всички мигранти и бежанци от страни в Близкият изток подлежат на инспекция. Видео с въоръжени лица, които демонстрират, че имат гръцки документи за престояване и бежански статут, се появи в обществените мрежи.

Разследва се казусът, само че липсва формален отгвор от министерството по миграцията, макар настоятелно питане от медиите.

Лица, които би могло да са съпричастни към терористичните офанзиви в Европа, подлежат на изследване, оповестяват телевизионните медии през днешния ден.

Гръцките служби за сигурност поддържат връзка с европейските с цел да обменят информация.

 Мицотакис Снимка: БГНЕС

На изключително съвещание на държавния съвет за национална сигурност министър председателят Кириакос Мицотакис разиска със службите всички аспекти на рецесията с акценти върху вътрешна и интернационална сигурност.

Връзки на мигранти в страната с радикални ислямисти ревизират антитерористите. Не е нараснало към този момент нивото на заплаха в Гърция.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР