Заради недопустимата саморазправа с частна медия ПГ на ГЕРБ -

...
Заради недопустимата саморазправа с частна медия ПГ на ГЕРБ -
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Всеки общественик, политик и журналист, който днес се снишава и мълчи пред репресията срещу Труд, може и ще бъде следващият гонен от властта

" Заради неприемливата разпра с частна медия ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили внесе искане за привикване на изключително съвещание на Народно събрание, на което да бъде изслушан Велислав Минеков - длъжностен министър на културата.

За първи път от 35 години насам полиция нахлува в редакцията на самостоятелна българска медия, а " почтените” се пробват да екзекутират най-стария български вестник.

Пред очите ни се разиграва полицейска принуда против сериозна към новата власт медия. "

Това разяснява във фейсбук ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Полицейският отряд, нахлул в офисите на “Труд”, е предвождан персонално от притежателя на домейна на Информиран.нет-създателят на подправените вести в България. Назначен персонално от министъра на културата за негов консултант ", уточни Атанасова.

" Демокрация или смяна е, когато търговски спор се взема решение принудително и под формата на разпра - без да се изчака решението на съда? ", попита тя.

" Всеки държавник, политик и публицист, който през днешния ден се снишава и мълчи пред репресията на тоталитарното ръководство, може и ще бъде идващият гонен от властта! ", предизвести Десислава Атанасова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР