Заради кризата, която настъпи в следствие на пандемията от Ковид-19,

...
Заради кризата, която настъпи в следствие на пандемията от Ковид-19,
Коментари Харесай

Случва ли се на звездите да останат без пари

Заради рецесията, която настъпи в резултат на пандемията от Ковид-19, доста хора ненадейно започнаха да изпитват парични усложнения. В това няма нищо изненадващо поради по този начин създалата се обстановка, тъй като никой не е застрахован от прекъсване на месечни хонорари и възнаграждения.

В това число умерено можем да включим и известните персони, които също не съумяват да избегнат финансовите проблеми. Макар всекидневието им да включва неща, присъщи на всеки от нас, те имат и други отговорности, и работни задължения, които гълтам забележителна част от приходите им. Парите, които печелят, би трябвало да бъдат добре ръководени, с цел да не се стига до опустошение. Грижата за финансите на звездите нормално остава в ръцете на техните мениджъри, които им уреждат работни задължения и участия. Популярните артисти, артисти, модели, музиканти и други постоянно слагат в светлините на прожекторите персоналния си живот. Това значи, че те не могат да си разрешат неточности, подбудени от финансови усложнения.

Те принадлежат към онази звездна каста хора, които целят поддържането на избран имидж.

Въпросът, който вълнува милиони хора по света обаче е: Случва ли се на богатите и известните да останат без пари?

Отговорът е: „ несъмнено “! Поддържането на избран имидж изисква пари, които не всеки път се печелят с бързината, с която звездите харчат. Дори и без пандемия финансите на богатите могат да се окажат несигурни.

Неоспорим факт е, че сега анулацията на всевъзможни концерти онлайн, прослушвания за филми, ревюта и прочие, сложи известните пред незабавна потребност от пари. Динамичният метод на живот, който множеството от тях са привикнали да водят, е преосмислен поради намалите работни задължения. Не единствено в България, само че и в международен мащаб известните трябваше да се лишат от редица хора, които им дават услуги всекидневно. Такива са да вземем за пример персонални треньори, готвачи, частни учители и детегледачки за децата. При естествени условия тези скъпоплатени помощници на звездите са неразделна част от живота им. Не е загадка да вземем за пример, че Анджелина Джоли заплаща сред 50 000 и 150 000 долари на месец за всяка от бавачките на децата си. Това е разход, който малко на брой холивудски звезди могат да си разрешат в сегашната обстановка.

Скъпите облекла, аксесоари и коли са част от звездната въртележка, в която обичаните ни звезди живеят. За да не престават да се радват на своите скъпи придобивки обаче, са им нужни парични средства. Техните разноски са доста по-големи, а стандартът им на живот – в пъти по-висок.

Това ги слага пред обстановка, в която бързо би трябвало да намерят метод да се върнат към печеленето на предходните баснословни суми. В противоположен случай, ще се наложи да съкратят още повече бюджетът, с който по принцип са привикнали да разполагат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР