Заради коронавирус, се почва с два дни лечение вкъщи с

...
Заради коронавирус, се почва с два дни лечение вкъщи с
Коментари Харесай

Как се лекува коронавирус – обяснението на д-р София Ангелова

Заради ковид, се почва с два дни лекуване у дома с медикаменти, които се предписват от доктор и в случай че няма усъвършенстване, а се следи утежняване на обстановката, с респираторни проблеми, се стига до болница. Това съобщи пулмологът доктор София Ангелова.
Ангелова е безапелационна – безапелационна диагноза се слага единствено с тест. И предизвести пред Българска национална телевизия, че сухата кашлица не значи обезателно COVID-19.
Д-р Ангелова още веднъж акцентира, че маската е значима за болния човек. Коронавирусът е огромен т.е. тежък – той не витае във въздуха. Когато вървим, няма заплаха да се заразим, само че в случай че сме на разстояние по-малко от метър до болен, той кашля и киха, то здравият ще вдиша частици. Маската за здравите е значима, тъй като предотвратява навика да се пипа лицето, изясни пулмологът.
Тази стихия ще премине доста бързо, в случай че сме дисциплинирани и виновни, уверена е доктор Ангелова. Тя прикани още да не се купуват ненужно медикаменти, тъй като
Като проблем за възрастните доктор Ангелов видя опцията в този момент да гледат повече телевизия и да се плашат от новините. Гледайте повече канали с музикална или кино стратегия, прикани тя. Лекарят видя смисъл от вечерен час за младите, не за възрастните – възрастните си седят у дома, само че с вечерен час младите няма да могат да имат обществено другарство и да се заразят с ковид, който да предадат на бабите и дядовците си.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 19 март "
" Още по-крути ограничения на Балканите поради ковид, ето по какъв начин се развива епидемията по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР