Заради изтекъл клип от шумно парти, министър-председателката на Финландия беше

...
Заради изтекъл клип от шумно парти, министър-председателката на Финландия беше
Коментари Харесай

Какво донесоха на танцуващите дами компроматите в социалните мрежи

Заради изминал клип от шумно празненство, министър-председателката на Финландия беше подложена на критика от консервативните финландци. Санна Марин се извини прочувствено на финландската общност, само че в същото време получи поддръжката на стотици хиляди дами от целия свят, в това число Хилъри Клинтън, написа indy100.com.

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати и претендент за президент на демократите през 2016 година реши да покаже взаимност от позицията си на дълготраен политик към своята млада „ колежка ” в огромната политика.

Хилари Клинтън просто пожела на Санна Марин „ да продължи да танцува ”, придружавайки туита си със свое видео, на което танцува в испанския курорт Картахена, по времето, когато беше държавен секретар на Съединени американски щати в администрацията на Барак Обама.

Очаквано, постът ѝ получи над 182 000 лайка, а благодари на Хилари с емотикон сърце.

Точно противоположната реакция провокира танцът на друга дама, обвързвана въпреки и непряко с политиката. Видео, популяризирало се като вирус в обществените мрежи демонстрира актуалната трета брачна половинка на представителя на Кремъл...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР