За осемте персонализирани часовника на Шумахер търгът събра около $

...
За осемте персонализирани часовника на Шумахер търгът събра около $
Коментари Харесай

Продадоха на търг осем часовника на Михаел Шумахер

За осемте персонализирани часовника на Шумахер търгът събра към Щатски долар 4.41 милиона. Съсезателят не е виждан на публично място, откогато през 2013 година получи тежка контузия на главата при рухване, до момента в който караше ски отвън пистата.

Изработеният по поръчка часовник F.P. Journe с гравирано обръщение, коледен подарък на Шумахер от Жан Тод, шефа на неговия тим Ferrari, се продаде за CHF 1.5 милиона, въпреки че Christie`s чакаха повече. За сметка на това, вторият персонализиран часовнит, Royal Oak на Audemars Piguet, се продаде за CHF 415 800, двойно повече от прогнозната му цена.

„ Колекционерите бяха доста щастливи да открият тези часовници, изпълнени с история “, споделиха от Christie`s. Първоначално планувана за понеделник, продажбата беше отсрочена с малко предупреждение за вторник, откакто Christie`s претърпя хакерска атака.

През 2022 година аукционна къща Sotheby’s продаде на търг в Женева и две от спортните коли на Михаел Шумахер. Първата, Ferrari F300 от Световното състезание през 1998 година се...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР