Запознайте се с Нарвал - едно сладко пухкаво кученце, което

...
Запознайте се с Нарвал - едно сладко пухкаво кученце, което
Коментари Харесай

Спасиха изоставено кученце „еднорог“ с опашка на челото

Запознайте се с Нарвал - едно сладко пухкаво кученце, което като нищо може да бъде сбъркано с вълшебен еднорог, тъй като разполага с опашка, израснала на челото.

И не, не маха с нея, когато е щастливо.

Mac’s Mission, лицензиран център за избавяне на бездомни кучета в Мисури, разгласява тези невероятни фотоси на дребното кученце. То е било изоставено дружно с друго, по-старо куче. Организацията се грижи най-много за животинчета със специфични потребности или такива с редки здравословни проблеми.

„ Открихме го в провинциалната част на Мисури, където се изоставят ужасно доста кучета. Вече спасихме най-малко една дузина. Винаги са в извънредно положение “, споделят от Mac’s Mission пред IFLScience.

За благополучие, този дребен сладур към този момент е в сигурност и наподобява в необикновено добра форма. Екипът на Mac’s Mission е завел Нарвал на ветеринар, който е прегледал животинчето и е открил, че всичко му е наред. Открити са само глисти, само че те се срещат постоянно при изоставените кучета.

Ветеринарят е направил даже и рентгенова фотография на кученцето, с цел да се опита да разплете мистерията на тази негова неповторима характерност.

Въпреки че естеството на този родилен недостатък е неразбираемо, спомагателната опашка не съставлява здравословен риск за животинчето.

Опашката „ наподобява не нервира Нарвал “, който блика от сила, пишат от избавителния център във Фейсбук и прибавят, че тя " не е обвързвана с нищо друго и няма друго приложение, като се изключи че го прави НАЙ-ГОТИНОТО КУЧЕНЦЕ ВЪОБЩЕ. “

Нарвал към момента не е разгласен за осиновяване. Екипът ще го държи под наблюдаване, до момента в който не порасне и не заякне. Съдейки по мненията в обществените мрежи обаче, той към този момент си е спечелил хиляди почитатели.

Можете да научите повече за Mac's Mission на този линк.

А за край, ето и едно супер сладко видео на Нарвал! <3

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР