Запознайте се с 20-годишната жена, която живее като малко дете

...
Запознайте се с 20-годишната жена, която живее като малко дете
Коментари Харесай

Жена, която живее като малко дете, нарича гаджето си татко, суче шише и си играе с играчки

Запознайте се с 20-годишната жена, която живее като малко дете - играе си със зеленчуци играчка, употребява биберони и играе с безчет играчки за гушкане.

Макс живее с колегата си Джони, на 31 години, който тя постоянно назовава „ баща “, когато живее като „ дребна “, което значи, че се държи като „ петгодишно дете “. Двойката живее дружно в Кентъки и прекарва огромна част от времето си във връзка DDLG (Daddy Dom, Little Girl), в която Макс се преструва на малко дете, а Джони – на татко й – всичко това като част от BDSM изврат, за който те настояват, че е изцяло несъответствуващ -сексуален.

„ С думите на Питър Пан: в никакъв случай не желая да порасна. Аз съм дребен, а Джони ми е татко “, изяснява Макс. „ Малката ми възраст е пет, което ненапълно ми пасва. Наистина в никакъв случай не слизам по-ниско или по-високо от това. Това е, което ми е комфортно. Това ми харесва. “ DDLG е част от света на BDSM, като един човек е преобладаващ болногледач за другия, който се държи безропотно и като дете.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Же...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР