Заповедта на американския президент Доналд Тръмп за замразяване на работни

...
Заповедта на американския президент Доналд Тръмп за замразяване на работни
Коментари Харесай

Заповедта на Тръмп за визите не важи със задна дата

Заповедта на американския президент Доналд Тръмп за заледяване на работни визи за Съединените щати не важи със задна дата и не визира българските граждани, които имат издадени визи до 0 часа на 23 юни. Това оповестиха за БНР от Американското посолство у нас във вързка с удължаването на възбраната за издаване на зелени карти отвън Съединените щати до края на годината.

Тръмп разгласи, че ще замрази издаването на редица категории работни визи – за квалифицирани служащи, които се употребяват от софтуерните компании и мултинационалните корпорации, за неземеделски сезонни служащи и визите за продан на студенти. Според оценки на президентската администрация мярката ще освободи до 525 000 работни места в страната. 

Всички българи със студентски визи могат да пътуват до Съединените щати, прецизираха още от Американското посолство у нас. 

Българските граждани могат да пътуват до Съединени американски щати, само че не и с директни полети от страните от Шенгенското пространство, Англия и Ирландия. При идването си на територията на Съединените щати те ще би трябвало да прекарат 14-дневна карантина

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР